Flexpertise

Contracten
De vraag naar flexibel inzetbare HR/D expertise verschilt per periode in het jaar en per organisatie. Met een Flexpertise maand-, kwartaal- of jaarcontract bent u verzekerd van de benodigde expertise tegen een gereduceerd tarief. Er zijn verschillende mogelijkheden:

Flexpertise Opleidingsadvies
Met Flexpertise Opleidingsadvies kan uw organisatie 24 vragen per jaar aan de opleidingsadviseur van Intec Learning stellen. Een prettig idee om snel een onafhankelijk en professioneel antwoord te krijgen op individuele leer- of loopbaanvragen.

Flexpertise Advies
Met Flexpertise Advies adviseren we uw organisatie minimaal 50 uur per jaar. Intec Learning selecteert de juiste flexadviseur voor u. Samen bepaalt u zelf welke advieswerkzaamheden u de flexadviseur laat oppakken. Recente voorbeelden zijn: advies m.b.t. HRD strategie, preferred suppliers en LMS keuze.

Flexpertise Support
Met Flexpertise Support is gespecialiseerde E/HRD projectondersteuning gegarandeerd voor 100 uur per kwartaal. Bijvoorbeeld support bij het ontwikkelen van een (E) leerprogramma voor een specifieke doelgroep of het inrichten van uw leerplein. Geen tijdrovende opstart en inwerkperiode, maar direct inzetbaar en aan de slag wanneer u dat wenst.

Welke Flexvorm past bij u ?

Opleidingsadvies
24 antwoorden op individuele leer- of loopbaanvragen voor 12 x € 120,- per jaar; exclusief éénmalige implementatiekosten.

HRD Advies
50 uur flexibel inzetbaar advies voor 12 x € 500,- per jaar

HRD Support
100 uur projectondersteuning voor 3 x € 3.500,- per kwartaal

Excective consulting
Tarief op aanvraag *
Prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten. Tegoeden per maand blijven het hele contractjaar geldig.

Bij overschrijding van het aantal te stellen vragen of het aantal afgesproken advies & support uren, kunt u het contract upgraden. We informeren u hierover tijdig en u behoudt dan de gereduceerde prijsstelling. * Alle advisering gaat op basis van minimaal 2 uur per afspraak, geldt ook voor de andere Flexpertise adviezen.