Annelies Braak

Als zelfstandig adviseur begeleidt Annelies organisaties bij het ontwikkelen van hun medewerkers. Zij vertaalt ontwikkelingsvragen naar passende leertrajecten en opleidingsprogramma’s. Annelies vindt het belangrijk dat leeractiviteiten bijdragen aan de organisatiedoelstellingen en dat het geleerde ook daadwerkelijk in de praktijk wordt toegepast. Bovendien mag leren leuk zijn !
Haar aanpak is betrokken, praktisch en resultaatgericht.

Als consultant bij onder meer de Human Capital Group en Intec Opleiding en Ontwikkeling heeft Annelies veel ervaring opgedaan met competentiegerichte leertrajecten en opleidingsprogramma’s bij diverse organisaties. Ze vervult daarbij met verve de rol van (interim) opleidingsadviseur, projectleider en onderwijskundige.

Annelies vervult namens Intec Learning de rol van Online Opleidingsadviseur voor een aantal organisaties. Naast het beantwoorden van individuele opleidingsvragen wordt Annelies ook regelmatig gevraagd een aantal werkzaamheden van de interne opleidingsadviseur uit handen te nemen. Flexpertise optima forma !