Marien van Westen

Marien van Westen heeft een achtergrond in educatie, training & ontwikkeling. Meer dan 25 jaar ervaring in leiderschapstraining, professionele ontwikkeling, loopbaanontwikkeling en HRD. Mensen en organisatie focussen op ‘hoe beïnvloed ik het proces, om mijn persoonlijke en professionele doelen te verwezenlijken?’

Marien’s kracht ligt in de organisatie en de medewerkers ondersteunen om in de snel veranderende omgeving om te leren gaan met nieuwe uitdagingen. Bouwen aan blijvende waarden en het vermogen om verandering te omarmen als motivator voor persoonlijke en professionele groei. Implementeren HRD programma’s, door managers en medewerkers te trainen en coachen. Het leerproces versterken om nieuwe kennis, vaardigheden en een professionele attitude te ontwikkelen. Talent stimuleren om aan nieuwe verwachtingen en eisen te voldoen.

Ontwikkelen van leiderschapskwaliteiten in organisaties, d.m.v. training, coaching en ondersteuning bij de implementatie van Situationeel Leiderschap (SL©II). Consultant, trainer, begeleider bij implementatie van verandering (Leading People through Change©).

Als gecertificeerd DiSC© trainer verzorgt Marien de rol van assessor, trainer en coach. Managers, professionals en teams helpen om hun kracht en valkuilen te herkennen, leren beter te communiceren en samenwerken, samen doelen definiëren en resultaten bereiken.

Voor Intec Learning heeft Marien bij verschillende organisaties ondersteuning, advies en training verzorgd bij de implementatie van personeelsontwikkeling.