Marja Gast

Persoonlijke kennismaking

” Je vergeet een kennismaking met Marja nooit meer ” is één van de uitspraken die men vaak hoort wanneer er over Marja wordt gesproken. Wat maakt dan die onuitwisbare indruk ?
Haar spontaniteit, analytische scherpte, charisma of energie ? Ze deelt graag haar visie en heeft een open mind voor nieuwe inzichten en ontwikkelingen. Met enthousiasme en warmte benadert ze haar opdrachtgevers en biedt zo ruimte om vraagstukken en soms moeilijke situaties bespreekbaar te maken.
Al snel komt ze met creatieve ideeën die in de praktijk nog goed uitvoerbaar zijn ook, want Marja is praktisch en resultaatgericht.

Waar heeft ze haar kennis, inzichten en vaardigheden verzameld?

Al op jonge leeftijd (26) wilde ze ondernemer worden en hield ze van het ontwikkelen van mens en organisaties. Daar ligt nog steeds haar uitdaging. Echter om anderen iets te kunnen bieden, is het van belang om ook zelf te willen leren en groeien, ze heeft een gezonde nieuwsgierigheid naar het nieuwe en onbekende. Ze studeerde HBO Personeelsmanagement, Nederlands en Architectuur.

Marja heeft ruime ervaring opgedaan tijdens het runnen van haar eigen onderneming “Intec Opleiding & Ontwikkeling”. Ze heeft deze na 20 jaar succesvol verkocht en is daarna 8 jaar als business consultant en persoonlijke coach in het buitenland (Italië & Duitsland) gaan werken.
In 2009 heeft ze met collega ondernemer Pauline Franke, EduCall Business & HR/D Support opgericht en dit was de springplank naar haar organisatie “Intec Learning 10+”, want voor minder dan een 10 doet ze het niet.

Zakelijke kennismaking

Bij Intec Learning neemt Marja vooral de sales activiteiten voor haar rekening, in combinatie met haar werk als organisatie ontwikkelaar en procesbegeleider.

Organisatiedoelstellingen vertalen naar concrete  leer/werkdoelstellingen, daar zitten nogal wat stappen tussen, die Marja graag in co creatie begeleidt om te zorgen dat medewerkers in staat worden gesteld een zichtbare bijdrage te leveren aan het bedrijfsresultaat.

Ze doet dit op een practische wijze, geen ellelange verhalen, geen grote leesstukken, maar korte opdrachten, constructieve feedback, en goed luisteren naar de vraag die gesteld wordt.

Want communicatie is onmisbaar, en Marja kan als geen ander mensen motiveren, en steunen en via haar open en vriendelijke manier van communiceren zorgen dat moeilijke zaken besproken worden en opgelost. Ze schuwt niet de confrontatie en durft zichzelf ook als doelwit op te stellen als dat nuttig is.

Innovatief is Marja zeker, digitale leerprocessen inrichten en laten functioneren is iets wat op haar lijf geschreven is. Ze is nieuwsgierig naar alles wat nieuw is en volgt de trends op de voet. Niet om ze allemaal tegelijk te gaan gebruiken, maar wel prettig om te weten wat er in de wereld te koop is.

Haar onderzoekende geest geeft haar de spirit om creatief naar oplossingen te zoeken.

Ze is werkzaam in alle branches, en heeft een groot network, (netwerken is een van haar sterke kanten) en zet dit ook zeker in bij haar opdrachtgevers als dat nodig blijkt te zijn.

Opdrachtgevers en opdrachten:

ROC Aventus, NS, VvAA, Prov. Overijssel, Achmea,

Cordaan, FrieslandCampina, Brinks, HEMA Academie etc.